Uitnodiging Regiobijeenkomsten

21-08-2012

Vanaf heden kunt u zich aanmelden voor de VvG regiobijeenkomsten van Gelderland op 27 september 2012 en Noord-Holland op 18 september 2012. 

Bij de VvG Regio Gelderland kunt u kennis maken met een praktijkvoorbeeld van regionale samenwerking op het gebied van herprogrammering en planning van bedrijventerreinen en wordt ingegaan op de gezamenlijke aanpak van Regio Rivierland om een dreigend overaanbod van bedrijventerrein te voorkomen. De bijeenkomst van de VvG regio Noord-Holland zal plaatsvinden op IJburg in Amsterdam en staat in het teken van gebiedsontwikkelingen nieuwe stijl waarbij onder meer aandacht zal worden besteed aan particulier opdrachtgeverschap en het concept van de Solid, een gebouw met een vrije mix van wisselende functies.

Beide programma's hebben een actief middagprogramma door het bezoeken van verschillende locaties te voet of per fiets. Tevens krijgt u volop de gelegenheid om uitgebreid met uw collega’s uit andere gemeenten en het bedrijfsleven te spreken over deze ontwikkelingen en contacten te leggen en/of te verstevigen. Indien u het congres wenst bij te wonen, wordt u verzocht vóór 4 juni 2011 aan te melden.

Wij zien u graag tegemoet op een van deze bijeenkomsten!