Netwerkbijeenkomst benchmark

25-09-2014

Op donderdagmiddag 30 oktober wordt weer een netwerkbijeenkomst in het kader van de Benchmark Grondbedrijfstaken georganiseerd. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden van 14:00 tot 16:00 uur in Amersfoort, De Observant (Stadhuisplein, Amersfoort).

Inmiddels hebben meer dan 70 gemeenten meegedaan aan de Benchmark Grondbedrijfstaken. De deelnemers hebben veel waardering voor deze benchmark en geven aan dat de benchmark een zeer waardevol en actueel sturingsinstrument is voor hun grondbedrijfspraktijk. Wat ons betreft is dit meer dan voldoende reden om in 2015 een nieuwe ronde van deze benchmark te starten.

De netwerkbijeenkomst kent twee onderdelen. Allereerst worden de  nieuwe maatregelen rondom de vennootschapsbelasting (Wet Markt & Overheid) behandeld en de mogelijke gevolgen voor de grondbedrijven (presentatie en discussie). Daarna wordt ingegaan op de opzet en inhoud van de nieuwe Benchmark Grondbedrijfstaken, die in het voorjaar van 2015 van start zal gaan.

Wilt u deze netwerkbijeenkomst bijwonen? Hier vindt u meer informatie over het programma en de aanmelding. Wij zien uit naar uw komst!