Aanmelden

U kunt bij het aanmeldingsformulier onder 'evenement' aangeven voor welk congres u zich wilt aanmelden.

Bij het invoeren van de namen van deelnemers hoeft u geen sessies te selecteren. Deze zijn op dit congres niet van toepassing.

Tevens attenderen wij u erop dat na het 'opslaan' de ingevoerde gegevens gecontroleerd dienen te worden alsvorens het formulier te 'versturen' (knop onderaan de pagina). Pas dan is uw aanmelding defintief gemaakt.

Na uw aanmelding ontvangt u op het opgegeven emailadres een bevestiging van uw deelname.

Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.

 

P.S. Het kan voorkomen dat het aanmeldingsformulier dat u bezoekt niet juist wordt weergegeven. Menu's, afbeeldingen, tekstvakken, alles lijkt door elkaar te zijn gegooid. Hoe komt dat? Een mogelijke oorzaak is dat deze site is ontworpen voor een andere versie van Internet Explorer. Hoe is dit op te lossen? Klik eens op de knop Compatibiliteitsweergave.

De knop Compatibiliteitsweergave

In Compatibiliteitsweergave worden websites weergegeven alsof u ze bekijkt in een eerdere versie van Internet Explorer. Dit lost vaak de weergaveproblemen op. U hoeft niet nogmaals op de knop te klikken als u een site wilt bezoeken die u al eerder hebt bezocht, Internet Explorer 9 zal deze automatisch weergeven in Compatibiliteitsweergave. (Zodra u die site opnieuw wilt bezoeken, maar nu met Internet Explorer 9, klikt u gewoon nogmaals op de knop Compatibiliteitsweergave.)