Aanvraag tweede tranche Woningbouwimpuls

08-10-2020

Overweegt uw gemeente om een aanvraag in te dienen voor de tweede tranche van de Regeling Woningbouwimpuls? Deze tranche opent op 26 oktober 2020 en sluit op 23 november 2020. Ter voorbereiding op uw potentiële aanvraag kunt u deelnemen aan een zogenaamde Impulskamer.

 

Dit betreft een digitale bijeenkomst waarbij u een uur de gelegenheid heeft om één project dat niet eerder is ingediend te spiegelen met twee Experts van het Expertteam Woningbouw. Ook is een vertegenwoordiger vanuit BZK aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden over (de interpretatie van onderdelen van) de Regeling. De Impulskamers vinden plaats tussen maandag 5 en vrijdag 16 oktober. Op deze pagina kunt u zich aanmelden. Mocht u binnen deze periode van twee weken op geen enkel moment in de gelegenheid zijn, dan kunt u dit aangeven en wordt er naar een andere mogelijkheid gezocht.

 

Verloop van de digitale Impulskamer:

  • Introductie (10 minuten)
  • Korte pitch project (5 minuten)
  • Gesprek over het project en de woningbouwimpuls, waarbij ook reeds gestelde vragen aan bod kunnen komen (30 minuten)
  • Afsluiting (5 minuten)

Uiteraard is deze invulling en planning enkel bedoeld als leidraad.

 

Na aanmelding ontvangt u een deelnameformulier en wordt u verzocht deze, samen met illustrerend kaartmateriaal, retour te sturen naar wbi@rvo.nl. Na ontvangst van de stukken ontvangt u vervolgens een link naar de digitale vergaderomgeving.

 

Meer informatie en de documentatie rondom de Regeling en het aanvraagproces treft u op de betreffende webpagina van RVO.