Kennisbijeenkomst voor provinciale, regionale en lokale versnellingstafels

20-06-2024

Op dinsdag 2 juli van 12:00 tot 18:00 organiseert de Landelijke versnellingstafel woningbouw de allereerste kennisbijeenkomst voor provinciale, regionale en lokale versnellingstafels in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Gedurende de bijeenkomst delen we ervaringen en kennis met elkaar. Want samen komen we verder en gaan sneller!

Omdat het de eerste keer is staat de bijeenkomst met name in het teken van de ontmoeting; we delen kennis, ervaringen èn telefoonnummers. Daarnaast zullen we aandacht besteden aan de onderwerpen waar veel versnellingstafels vragen over hebben zoals monitoring, een stevige vertrouwensbasis voor markt en overheid en het daadwerkelijk bereiken van doorbraken voor projecten waar het bouwen nog niet vanzelf gaat.

Missen we jou nog?
Dat kan heel goed, want het netwerk is aan het groeien. Ben jij een woningbouwversneller met een sleutelpositie binnen een versnellingstafel of vergelijkbaar gremium maar is een uitnodiging voor dit event nog uitgebleven? Of ken je iemand die echt niet mag ontbreken? Stuur dan een berichtje naar woningbouw@rvo.nl.