Lees nu (online) de eerste editie van 2022 van het Praktijkblad Grondzaken en Gebiedsontwikkeling

02-03-2022

Hopelijk wordt de toestand in de wereld op korte termijn een stuk beter. De drukpersen van de Sdu hebben in de tussentijd niet stil gestaan en de eerste editie van Grondzaken en gebiedsontwikkeling van 2022 is verschenen.

Met hierin artikelen van Marije Raap (Wooncoöperaties: bouwen aan een nieuwe vorm van betaalbaar collectief wonen), Simon van Zoest en Tom Daamen (De invoer van alternatieve bekostiging is een kwestie van daadkracht en drang), Demetrio Muñoz Gielen (Omgang met wettelijk niet verplicht kostenverhaal), Evert Jan van Baardewijk (De PTP-criteria: Profijt, deel 3) en Pieter Van Zwet (Onderzoek kostenverhaal in anterieure overeenkomst woningbouw 2020), Manfred Fokkema (Het Didam-arrest) en Sven Schroots (Hoe verder met complexe gebiedsontwikkeling na het Didam-arrest?). En columns van Paul Rutte, Manfred Fokkema en Ruud Schouwaert, de halfjaarlijkse kroniek Grexwet door Joan Naus en Shari Sheer Mahomed en de vaste jurisprudentierubriek van Frans van der Loo.
 
Ook onze voorzitter Adrian Los heeft een interessant artikel geschreven over zijn beelden bij de veranderingen die ons staan te wachten in 2022 en draagt een paar belangrijke ingrepen aan. Klik hier om zijn artikel te lezen.

Leden en donateurs van de VvG kunnen het gehele Praktijkblad na inloggen hier online lezen, mits u zich hiervoor aangemeld heeft. Bent u lid of donateur, maar heeft u zich nog niet aangemeld? Mail dan naar info@vvg.nl.