Bijeenkomst advies Rli

07-12-2023

Praat mee over de route naar toekomstbestendige bedrijventerreinen! De Rli organiseert op donderdagmiddag 7 december van 14.00 -17.00 uur een bijeenkomst naar aanleiding van zijn onlangs verschenen advies Samen werken: kiezen voor toekomstbestendige bedrijventerreinen.

Tijdens deze bijeenkomst discussiëren we over toekomstbestendige bedrijventerreinen. Helpen onze aanbevelingen om de verduurzaming van bedrijventerreinen te versnellen? Moet er een nationaal duurzaamheidslabel voor bedrijventerreinen komen? Is het wenselijk om bedrijven op bedrijventerreinen te verplichten lid te worden van een Vereniging van Eigenaren en Gebruikers? Zijn Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen de aangewezen partij om als kenniscentra te fungeren? Wat is de rol van provincies en gemeenten bij de verduurzaming van bedrijventerreinen?

Locatie bijeenkomst

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze bijeenkomst die plaatsvindt bij New Babylon, Anna van Buerenplein 29 in Den Haag. New Babylon ligt naast station Den Haag Centraal en heeft parkeergelegenheid onder het gebouw.

Sprekers en dagvoorzitter

Tijdens de bijeenkomst zijn er onder andere bijdragen van Kees Vendrik (voorzitter van het Nationaal klimaatplatform), Wendy de Jong (ROM Nederland), Frank den Brok (wethouder in de gemeente Oss), Freya Macke (Arcadis), Edwin Markus (parkmanager) en Richard Kleefman (programmamanager PVB Nederland). Dagvoorzitter is Lotte Sluiter.