Symposium Regio Noord-Holland en Almere

25-05-2023

Op 25 mei a.s. zal het symposium van de Vereniging van Grondbedrijven regio Noord-Holland en Almere plaatsvinden. Dit keer kunnen gemeentelijke ‘grondbedrijvers’ in de regio Noord-Holland en Almere op bezoek gaan bij de gemeente Amsterdam. Het thema is facilitair grondbeleid in de transformatiegebieden Oostenburg en Cruquiuseiland.

Programma: 9.30 – 17.00 uur     nadere informatie volgt!

Inschrijving

Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor de gemeentelijke ‘grondbedrijvers’ in de regio Noord-Holland en Almere. Als u de bijeenkomst wenst bij te wonen, wordt u verzocht u vóór woensdag 10 mei 2023 aan te melden. U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar Barbara Bakker: bbakker@alkmaar.nl onder vermelding van uw naam, e-mailadres, functie en de gemeente/organisatie waarvoor uw werkzaam bent en het aantal deelnemers.

Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst. Wel vragen wij om een abonnement op een OV-fiets te regelen. Aan dit symposium kunnen maximaal 60 personen deelnemen. Gemeenten uit de regio hebben voorrang. De datum van aanmelding is vervolgens leidend. Wij raden u daarom aan zo spoedig mogelijk uw deelname kenbaar te maken. We hopen uiteraard op een zo’n breed mogelijke vertegenwoordiging van alle Noord-Hollandse gemeenten en Almere; bij grote belangstelling zou dat ertoe kunnen leiden dat we een maximum aantal deelnemers per gemeente moeten vaststellen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Maurice Kessels (gemeente Amsterdam), tel. 06-52513803 / m.kessels@amsterdam.nl

Ben Willem Boswijk (gemeente Zaanstad), tel. 06 -52647024 / b.boswijk@zaanstad.nl

Barbara Bakker (gemeente Alkmaar), tel. 06-41519715 / bbakker@alkmaar.nl